nieuws

lees hier ons laatste nieuws

March 14, 2020

Beste leden,

Vanwege de uitbraak van het coronavirus worden er maatregelen getroffen die ook ABC Taxus raken.

Gisteren heeft de Nederlandse Handboog Bond, in navolging van het NOC*NSF, het advies gegeven dat alle aangesloten verenigingen haar activiteiten stopzetten tot 1 april. Hiermee wordt gepoogd zoveel mogelijk verdere besmettingen te voorkomen.

...

December 19, 2019

Wij zijn blij om mee te delen dat de nieuwe vloer in onze schiethal af is! Vanaf zaterdag 21 december, 14.00 uur kan er weer binnen geschoten worden.

Met dank aan iedereen die heeft mee geholpen om dit zo snel en soepel te laten verlopen, maar in het bijzonder aan Eugene, Thijs, Rijk, Karl, Frans, Jaap, Nick, Maarten, Harrie, Richard, Alex, Robert,...

November 27, 2019

Komende zaterdag is er een extra schoonmaak om de schiethal voor te bereiden op de nieuwe gymvloer. Daardoor verschuift de daaropvolgende schoonmaak, de huidige datum is voorlopig. Let daarom op. Als je lid bent van de facebookgroep van Taxus, hier zetten we de snelle updates. 

Kun je meehelpen? Meld je aan via het event op facebook hier: https...

October 28, 2019

De activiteitencommissie heeft weer haar best gedaan voor ons leden. Kom ook!

September 15, 2019

Beste leden,


We hebben net een peiling via de mail verstuurd over de dagen waarop we open zouden moeten zijn in verband met de zeer waarschijnlijke huurder die wij gaan krijgen in 2020 (de schermvereniging Scaramouche).

De mail: https://mailchi.mp/bae267faf083/peiling-abc-taxus

We willen je vriendelijk vragen deze peiling in te vullen. We hebben twee...

June 30, 2019

Zaterdag was een hele mooie dag in juni en een hele gezellige verschieting en barbecue op ABC Taxus. Onze activiteitencommissie heeft zich de afgelopen weken ingespannen om voor de leden een zeer ontspannen middag en avond te organiseren en dat is gelukt. Met dieren en een verhoogde staanplaats voor de 3D schutters en een 18, 30 en 50 meter afstand...

Please reload

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15