Clubkleding

ABC Taxus gebruikt als clubkleding een met het logo bedrukte versie van de blauw met zwarte uitvoering van de Club 1900 2.0 lijn van Erima (zie plaatje). Voor de volledige lijn (inclusief broeken) kun je de Erima catalogus inkijken op onze downloads & links pagina. De kleding wordt geleverd en bedrukt door Bas Bedrijfskleding in Arnhem. We bieden de mogelijkheden:

  1. logo alleen op de rug
  2. Logo alleen op de schouder
  3. logo op rug en schouder
  4. logo op rug en schouder en je naam onder het logo

*Als je meer laat drukken kost het meer.

We hebben geen standaard voor waar het logo gedrukt dient te worden voor broeken.


Bestelprocedure

  1. Weet je wat je wilt hebben? Neem dan contact op met onze kledingcoördinator Jaap (zie smoelenboek). Contact kun je ook opnemen via de mail op kleding@abctaxus.nl. Jaap zal je een formulier geven dat naar Bas Bedrijfskleding gestuurd zal worden. In overleg met Jaap kun je kleding passen.
  2. Met jouw ingevulde formulier zal Bas Bedrijfskleding jouw kleding bedrukken. Bas Bedrijfskleding stuurt je een factuur. (Bedenk wel dat dit gaat om sportkleding met bedrukking. Kosten zijn al gauw meer dan 40,- euro.)
  3. Jaap zal je bestelling ophalen, waarna jij het op kunt halen op de vereniging.
  4. Geniet van een wedstrijd schieten of rondlopen op de vereniging of in het openbaar waarbij jij herkenbaar voor onze vereniging uit kunt komen.

*ABC Taxus maakt geen winst op clubkleding. De kosten worden volledig bepaald door Bas Bedrijfskleding.