Gelrepas

Met de Gelrepas geeft de Provincie Gelderland je financiële ondersteuning in het uitoefenen van je sport als je onder 120% van de bijstandsnorm zit en geen student bent.

Voor leden onder de 18 jaar wordt de volledige contributie betaald door de stichting Gelrepas. Leden boven de 18 betalen 50% van de contributie vooraf, wij declareren de andere 50% bij de stichting Gelrepas.

Onder de 18 heb je ook recht op een bijdrage (tussen € 10,- en € 75,-) aan sportkleding/-materiaal. Hiervoor ontvang je een bon van Gelrepas. Deze kan besteed worden aan klein materiaal (zoals pezen, nokken, enzovoorts) en clubkleding bij ons, waarna wij het weer declareren bij Gelrepas. Het kan ook besteed worden bij een andere Gelrepas aangesloten winkel (in de regio). Helaas betekent dit dat het kopen van een boog zelf met het door Gelrepas verstrekte krediet vrijwel onmogelijk is. Ons advies is daarom om goed bij onze leden te informeren, met name onze materiaalcommissieleden voor wat goed bij je past en kijk eerst eens op marktplaats.nl.

We hebben een aantal gegevens van je nodig om te declareren bij Gelrepas:

  • Je Gelrepasnummer
  • Je naam
  • Of je boven of onder de 18 bent
  • De startdatum van je lidmaatschap.

Zie voor meer informatie:

*Bovenstaande informatie kan afwijken van geldende regels. Zie de website van de stichting Gelrepas en de gemeente voor meer informatie.