Clinics

Boogschietclinics

Je kunt bij ABC Taxus een boogschietclinic volgen. In één of enkele uren leer je de basis van het handboogschieten op een leuke manier en in een veilige omgeving. Het is een leuke en leerzame activiteit geschikt voor bijvoorbeeld een familie-uitje, teambuilding, met vrienden of als onderdeel van een evenement.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

​*De minimumleeftijd voor deelname is 10 jaar vanwege het gevaar dat gepaard gaat met boogschieten en de kracht die nodig is om een boog uit te trekken.Wat je kunt verwachten?

Als je bij ons een clinic komt volgen, dan is het volgende wat je normaal kunt verwachten (tenzij anders afgesproken):

  • We ontvangen je met een kop koffie of thee.
  • Je krijgt uitleg over de onderdelen van de boog en de verschillende disciplines binnen de handboogsport.
  • Na een warming-up volgen instructies aan de schietlijn en kan er geschoten worden onder begeleiding van instructeurs.

Opties

In overleg kan het programma op jouw wensen aangepast worden. Wij verzorgen boogschietclinics op onze eigen locatie (Bakenhof 287, Arnhem-Zuid), maar het kan ook op een door jou gekozen locatie. De clinic kan ook georganiseerd worden als onderdeel van een groter evenement. Daarnaast kunnen we het programma aanpassen als je een beperking hebt. Hiervoor werken we samen met Uniek Sporten

De prijs is afhankelijk van de omvang van de groep, de duur en de omstandigheden op locatie. Stuur ons een e-mail met de knip hiernaast voor meer informatie.