Nieuws

Bestuur en organisatorische taken

Hopelijk lees je dit in goede gezondheid! De lockdown duurt voort en wat mis ik de club en het schieten.

Per april gaat Nita, onze secretaris, na enkele jaren haar taken neerleggen. We zijn dus hard op zoek naar een Secretaris in het bestuur. Daarnaast zijn er een aantal organisatorische taken die opgepakt moeten worden.

Heb je altijd al eens willen meedenken over het wel en wee van de vereniging? We hebben een actief en dynamisch bestuur en er spelen geen grote dossiers. Je land in een gespreid bed! Als bestuurslid hoef je niet per se lid van ABC Taxus te zijn.

Voor de organisatorische taken hoef je geen bestuurslid te zijn.

Laat vooral weten als je interesse hebt om de vereniging uit te helpen, als bestuurslid óf als “gewoon” lid.

Vragen? Neem contact op: secretariaat@abctaxus.nl of bij mij.

Met hartelijke groet en hopelijk tot gauw,

Freek Verkade
Voorzitter