Nieuws

Nieuwsbrief december 2020

Van de voorzitter

Het waren roerige weken: de doordeweekse trainingen werden goed bezocht en iedereen hield zich erg netjes aan de coronaregels. Toen werden, begin december, de mondkapjes verplicht om ruim twee weken later weer in een lockdown te zitten. We mogen er als vereniging trots op zijn dat we in negen maanden corona-tijd slechts één positieve test hebben gehad. Iedereen gaat erg goed met de regels om en er is veel begrip en respect voor elkaar.

Ik wil in deze laatste nieuwsbrief van 2020 graag een persoonlijke anekdote met jullie delen. Mijn vrouw is zwanger en onze jongste zoon van zes maakte de volgende opmerking: “Mama, als we de baby Jezus noemen dan krijgen we misschien ook een ster boven ons huis”. Met deze instelling komen we de lockdown wel door.

Ik wil iedereen heel veel sterkte toewensen voor de komende weken, denk aan elkaar en blijf boven alles gezond!

Met hartelijke groeten,
Freek Verkade

Verduurzaming pand

Tijdens de sluiting van onze accommodatie zullen een aantal vrijwilligers werkzaamheden uitvoeren om de huidige verlichting om te bouwen naar meer duurzame LED-verlichting.

Deze werkzaamheden vinden plaats van 21 t/m 24 december waarbij de corona-regels goed in acht genomen zullen worden.

Mocht je gedurende die dagen zin, tijd en gelegenheid hebben, dan ben je van harte welkom om mee te helpen. Alle hulp wordt op prijs gesteld.

Kantine

Wij kregen de kans om gratis een lederen bankstel op te halen voor de club. Hierdoor kon de oude (die nog steeds vol zat met leemstof) de deur uit. Hopelijk kunnen we hier – na de lockdown – gezellig samen een keer een bakkie koffie/thee op drinken.

Schoonmaak

Dit weekend is de kwartaal schoonmaak (19-12-2020) van het pand. Ook de vloer in de hal wordt gereinigd en behandeld.

Dank voor iedereen die hierbij geholpen heeft. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Zaterdag 20 maart 2021 is de volgende schoonmaak gepland. Zet je m alvast in je agenda?

Vertrek Nita

Nita heeft aangegeven per april 2021 te stoppen met haar werkzaamheden voor de club. In het voorjaar wil zij meer tijd vrijmaken voor sporten, motorrijden en de mantelzorg voor haar moeder.

Op het moment verzorgt zij de volgende zaken:

  • De agenda & notulen van bestuurs- en algemene ledenvergaderingen (1x per mnd/ 2x per jr).
  • Contact intern en extern (secretariaat mailbox)
  • Planning & communicatie m.b.t. basiscursus, wachtlijst cursisten en schietbeoordelingen
  • Coördinatie schiethal bezetting (Clinics, Scaramouche)
  • Ledenadministratie
  • Kantine aanspreekpunt & barrooster planning
  • Coördinatie voor de nieuwsbrief (2-mndlijks)

Wij snappen dat dit best wat werkzaamheden zijn voor 1 persoon, maar volgens ons kunnen de taken ook prima verdeeld worden onder meerdere vrijwilligers. Nita kan je prima uitleggen wat de taak precies inhoudt.

Daarnaast komt er dus een plekje vrij in het bestuur.
Mocht je interesse hebben in 1 of meerdere taken, laat dit dan svp weten.

Jeugdtraining

Hallo Allemaal,

Daar ben ik weer, de eerste helft van het schietseizoen 20/21 zit er alweer op.

Er zijn veel wijzigen door gevoerd vanwege o.a de corona, zo hebben we de jeugdgroep in 2 groepen gesplitst zodat de groep meer ruimte heeft een ander voordeel heb ik opgemerkt is dat wij als trainers meer aandacht hebben voor schutters individuele eigenschappen en verbeterpuntjes.

Zo hebben we al 2 oefenwedstrijdjes geschoten en is de individuele aandacht al gebleken dat dit een goede opzet is, alle jeugdschutters die beide oefenwedstrijden geschoten hebben zich (vors) verbetert. Ik zou zeggen met z’n allen moeten we zo door gaan!

Ik wens iedereen ondanks deze rare tijd en nieuwe lock-down toch hele fijne kerstdagen en een gezond uiteinde van 2020 en hopelijk wordt 2021 een mooi en sportief jaar!

Vriendelijke groet,
Edwin Vreeman
(hoofd)jeugdtrainer

Openingstijden -> Helaas gesloten

In verband met de Corona maatregelen is ons pand gesloten tot nader order van de overheid.