Nieuws

Corona update: geen binnensport meer

De toespraak en boodschap van Minister-President Rutte zal niemand ontgaan zijn gisteravond. De komende vijf weken gaat Nederland in een lockdown.

Voor de binnensport op onze vereniging betekent dit dat er niet getraind mag worden. Ook gaan alle andere indoor-activiteiten niet door gedurende deze periode. Het pand zal gesloten blijven gedurende deze lockdown. Er wordt ook geen sleuteldienst gedraaid.

Buiten mag er wel individueel geschoten worden, natuurlijk met inachtneming van de al geldende regels zoals het houden van 1,5 meter afstand. Gezien de temperatuur roepen we eenieder op om niet lichtzinnig buiten te gaan schieten.
Net zoals in het voorjaar is een lid met een veldsleutel nodig om toegang te krijgen tot ons terrein.

We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Denk aan elkaar en blijf gezond.

Met hartelijke groet, namens het gehele bestuur,

Freek Verkade
Voorzitter