Nieuws

Geen ALV, vragen over begroting 2021 toch mogelijk

Normaal gesproken houden wij in november een Algemene Ledenvergadering en zou dit bericht een uitnodiging zijn. Wij pakken het deze keer anders aan.

Vanwege de geldende corona-regels is het organiseren van een bijeenkomst erg lastig. Daarnaast zijn er momenteel geen stukken waarover gestemd hoeft te worden. Toch willen wij jullie de begroting voor 2021 niet onthouden en willen wij jullie de ruimte geven om hierover, en eventueel andere vragen te stellen.

Wat gaan wij doen?

Bijgaand treffen jullie de begroting aan voor 2021. Wellicht zijn er nog andere zaken waar je vragen over hebt. Wij willen graag alle vragen verzamelen en deze dan in één keer via één bericht beantwoorden.

Stuur je vraag, opmerking, klacht of compliment uiterlijk zondag 22 november a.s. op naar secretariaat@abctaxus.nl met als onderwerptitel: ALV.

Wanneer komt er dan antwoord?

Wij streven ernaar om ongeveer een week later een bericht rond te sturen waarin wij ingaan op de ontvangen vragen.

Het liefste organiseren wij een vergadering waarin wij elkaar kunnen zien en spreken. De hoor- en wederhoor van een ALV zijn een belangrijk onderdeel van een vereniging. Helaas dwingt de realiteit ons tot het vinden van alternatieven. Wij hopen in het voorjaar weer een ALV op locatie te kunnen houden.

Dank voor jullie begrip en blijf gezond!

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Freek Verkade
Voorzitter ABC Taxus