Nieuws

Update: Trainen onder voorwaarden vanaf 12 mei weer mogelijk!

Beste leden,

Na een aantal berichten met beperkingen nu eindelijk goed nieuws.

Er werd al druk gewerkt om de jeugdtraining weer op te starten, maar nu mag er landelijk vanaf 11 mei (onder voorwaarden) weer buiten getraind en gesport worden.

Wat betekent dit voor ABC Taxus?
Vanaf dinsdagavond 12* mei kan er getraind worden op ons veld.  We doen ons uiterste best om anderhalve-meter markeringen te maken bij de meet zodat iedereen op de juiste afstand kan staan. Mogelijk is het de eerste tijd extra druk. Er zal dan in rijen geschoten worden. Help elkaar zodat iedereen prettig kan trainen. We willen iedereen vragen om alleen naar de club te komen om te trainen. Enkel bijkletsen, hoe gezellig ook, zal nog even moeten wachten.

*maandag t/m donderdag vindt er overdag onderhoud plaats aan het grasveld. De bokken kunnen pas dinsdagavond teruggeplaatst worden.

Jeugdtraining
Deze training zal worden hervat vanaf zaterdag 16 mei. We volgen de landelijke oproep: trainen kan wel maar ouders die brengen en halen blijven niet op het clubterrein wachten.

De kantine en het gebouw blijven gesloten, een eventueel hoognodig wc-bezoek daargelaten.

We zullen dinsdag nog niet alles uitgedokterd hebben en we rekenen dan ook op jullie begrip en hulp. We gaan de komende tijd aan de slag om onze club meer en meer toekomstbestendig te maken.

In de bijlage de laatste NHB nieuwsbrief met meer informatie en richtlijnen. Lees deze goed door.

We zien iedereen graag weer op de club maar wees wijs: blijf met verkoudheidsklachten nog even thuis.

Met sportieve groet, namens het hele bestuur,
Freek Verkade
Voorzitter