Nieuws

Corona update: terug naar het oude schema

Beste leden,

De lockdown is gelukkig weer voorbij en onze reguliere openingstijden gelden weer. Vanaf zaterdag 22 januari start op zaterdagochtend de basiscursus weer en aansluitend de jeugdtraining.

Voor binnensport vanaf 18 jaar geldt dat je een coronatoegangsbewijs (QR code) moet kunnen laten zien. Voor iedereen die “functioneel aanwezig” is, denk aan trainers, geldt dit niet. Het dragen van een mondkapje (als je niet aan het schieten bent) is niet verplicht maar wordt wel aangeraden, geef elkaar de ruimte hierin.

Onze kantine valt onder horeca en zal voor nu helaas gesloten blijven. Vergeet dus niet je eigen flesje water of tussendoortje mee te brengen om tussen het schieten door te nuttigen.

Daarnaast een herhaalde oproep: we zoeken leden die willen meedenken over het NHB lidmaatschap van ABC Taxus. We willen bespreken hoe dit leeft onder onze leden. Nu zijn alle leden namelijk statutair verplicht om ook NHB lid te zijn en wellicht kunnen we dit anders inrichten voor onze club; dit heeft mogelijk ook gevolgen voor je contributie. Wil je meedenken? Stuur een mailtje naar voorzitter@abctaxus.nl.

Met hartelijke groet, namens het gehele bestuur,

Freek Verkade
Voorzitter