Nieuws

Uitnodiging ALV: 28 november 2021

Beste leden,

Als club zijn we over de zomer weer mooi open geweest en was iedereen zonder beperking welkom. Net nu we een ALV wilde houden op de club is Corona toch weer een spelbreker. De maatregelen die gelden op dit moment heeft ons moeten besluiten toch weer een digitale vergadering te houden. Op deze manier kan namelijk elk lid deelnemen zonder verdere beperkingen.


De ALV is zondag 28-11-2021 om 11:30


Wat gaan we doen?
Voor deze ALV hebben we de link voor de beeldverbinding bijgesloten in de mailing, samen met een korte instructie. Je hoeft zelf geen beschikking te hebben over een webcam.

We verzoeken jullie om eventuele vragen zoveel mogelijk vooraf aan te leveren. Tijdens de ALV zal er mogelijkheid zijn om via een chat vragen te stellen. Echter, we zullen geen rondvraag doen. We rekenen op jullie begrip en medewerking voor deze praktische aanpak.

Stemmen mag, zoals altijd, ook bij volmacht. Je volmacht mag worden verstuurd per email aan het secretariaat: secretariaat@abctaxus.nl

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Ralph Lenoire
Secretaris ABC Taxus