Nieuws

Extra nieuwsbrief in verband met de Indoorcompetitie

Beste leden, hierbij ontvang je een extra nieuwsbrief met belangrijke informatie over de indoorcompetitie bij ABC Taxus.

In het weekend van 23 en 24 oktober as. worden bij ABC Taxus de indoorwedstrijden weer geschoten. Er zijn drie wedstrijden. Eén op zaterdagmiddag na de basiscursus en twee op zondag, ’s morgens en ’s middags. Dit betekent dat de jeugdtraining op zaterdag niet doorgaat en er op zaterdagmiddag en op zondag niet binnen geschoten kan worden.

We kunnen volgens de nieuwe regels weer gebruik maken van 12 banen en kunnen dus maximaal 36 schutters per wedstrijd binnen hebben. Daarom is in overleg met het bestuur besloten om schutters en begeleiders alleen toegang tot het gebouw te verlenen als deze een geldige QR-code kunnen laten zien. We zijn daartoe verplicht omdat de kantine als horeca wordt gezien. Ook geheel in lijn met de regels voor de horeca geldt dit niet voor vrijwilligers.

Over vrijwilligers gesproken: we zoeken nog enkele mensen, die kunnen helpen tijdens de wedstrijd en in de kantine. Werkzaamheden bestaan onder meer uit blazoenen ophangen/vervangen, bedienen wedstrijdklok, in de kantine bestellingen opnemen en uitserveren etc. Als je wilt meehelpen stuur dan even een mail naar wedstrijden@abctaxus.nl en geef daarbij aan welk dagdeel (of dagdelen) je beschikbaar bent.

Als je niet bent ingeschreven voor de regiocompetitie, maar wel een keer met zo’n wedstrijd mee wilt doen, dan kan je je bij mij (zie e-mailadres hierboven) hiervoor opgeven. Geef hierbij je naam, geboortejaar en soort boog op. Het is wel zo, dat schutters die wel ingeschreven zijn voorrang hebben als er te weinig plaats is.