Nieuws

Nieuwsbrief Mei 2021

Van de voorzitter

Een beetje jaloers ben ik wel hoor, als ik hoor dat leden bij 10 graden (of kouder) staan te schieten. Zelf ben ik een kou kleum en is 12 graden nog te koud.

Inmiddels hebben we er weer een “corona-ALV’ opzitten en hebben we Ralph verwelkomt als nieuwe Secretaris. Ik ben blij dat we een compleet bestuur hebben kunnen houden. Nu nog hopen (ik durf dit bijna niet eigenlijk) op versoepelingen zodat de club en de kantine ook weer open kunnen en we elkaar bij een kopje koffie kunnen spreken. Maar zoals ze zeggen: tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Afijn…hoop doet leven, tot gauw op de club!

Met hartelijke groeten,
Freek Verkade

Einde winterseizoen, heropening trainingstijden

Vanaf dinsdag 4 mei a.s. zal het veld op de reguliere trainingstijden geopend zijn (zie website). De sleutelhouders zullen zorgen dat er geopend en afgesloten wordt.

Vanwege COVID19 kan er, zoals bekend, nog steeds niet binnen getraind worden en blijft ook de kantine gesloten. De toiletten zullen beschikbaar zijn.

Aan de groep sleutelhouders alvast dank voor het weer oppakken van het sleutelrooster en veel dank aan Lex voor het maken van het rooster.

Update COVID19

Op dit moment verandert er voor onze vereniging nog niets. We kunnen buiten trainen en het pand en de kantine blijven nog steeds gesloten. Van overheidswege en de NHB wordt aangegeven dat er, afhankelijk van landelijke ontwikkelingen, wellicht in mei weer mogelijkheden ontstaan voor de binnensport. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte.

Voor de buitensport blijft onveranderd gelden: als je (milde) klachten hebt blijf dan thuis en hou anderhalve meter afstand van elkaar.