Nieuws

Vervangen achterwand op 25 september.

Beste Allemaal,

Het zal een aantal van jullie niet ontgaan zijn..
De achterwand heeft nogal wat schade opgelopen waardoor het stramit er niet helemaal meer tiptop uitziet. Spijtig want het stond nog niet helemaal op de planning van Taxus om dit aan te pakken.

Hoewel het binnen seizoen en de indoorcompetitie op de loer ligt, zullen we dus we dus vlug stappen moeten ondernemen met de club én voor de club.

Hoe staat het er nu voor?

De nieuwe stramit-stroken zijn op dit moment in bestelling. Deze zullen binnenkort bij de club terecht komen. Dit betekent dus ook dat we dus op korte termijn zoeken naar een aantal mensen die ons hierbij kunnen ondersteunen voor de werkzaamheden die gepland staan. Dit is geen klus die de materiaalcommissie alleen kan dragen. Wij zijn op zoek naar een 10-tal extra paar handen.

Wat is het plan?

Zondag 25 september 2022 v.a. 10.00 uur (’s ochtends) hopen we te kunnen starten. Een groot deel van de achterwand zal worden hergebruikt en opnieuw worden gestapeld. De onderste laag hopen we te laten liggen omdat deze nog in prima staat verkeerd. Op deze lagen worden de nieuwere lagen geplaatst. Daarnaast zal het afval afgevoerd moeten worden. De praktische kant volgt op de dag zelf.

Wat zoeken we?

  • Kennis is niet vereist, een goede zin wel!
  • Wij zoeken hulp voor het afbreken en heropbouwen van de achterwand.
  • Wij zoeken hulp voor het afvoeren van de oude achterwand

Wil jij graag helpen?
Neem dan contact op met eugene@aksum.nl

Alvast bedankt en tot snel!
De materiaalcommissie