Nieuws

De Treffer – zomer 2022

Van de voorzitter

Beste leden,

De Terug-naar-Taxus-BBQ was een groot succes en de zomervakantie staat voor de deur, voor sommigen is deze zelfs al begonnen. We kunnen terugkijken naar een geslaagd eerste half jaar van 2022; dit geeft vertrouwen voor de tweede helft.
We gaan de nieuwsbrief weer terug “hernoemen” naar het voormalig ABC Taxus clubblad “De Treffer”. Bij deze een open uitnodiging dat als je iets wil schrijven je het naar ons secretariaat mag sturen. Dan wordt het meegenomen in de eerstvolgende mailing. Schrijf bij voorkeur een korte, bondige tekst – mocht je twijfelen over je schrijverskwaliteiten laat het dan even weten. Tussen onze leden zitten genoeg mensen met een vlotte pen of een scherp oog om mee te redigeren.
Ik wil iedereen een mooie zomer toewensen en als je op vakantie gaat dan veel ontspanning, rust of juist gezonde activiteit gewenst!

Groeten,
Freek

Indoorcompetitie 2022/2023

Hoewel de zomer nog maar net onderweg is, wordt het alweer tijd om de voorbereidingen voor de Regionale Indoorcompetities 18m en 25m 1 pijl te starten. Deze wordt georganiseerd in het najaar, winter en voorjaar van 2022 en 2023. Als je hieraan wilt deelnemen moet je je uiterlijk 15 augustus as. aangemeld hebben via mijn.handboogsport.nl. Als je dat vorig jaar ook al gedaan hebt heb je al een account. Anders moet je dat aanmaken. Hierbij is je bondsnummer je gebruikersnaam. Over de wedstrijdplanning heb ik nog geen informatie, behalve dat de wedstrijden bij ABC Taxus onder voorbehoud in het weekend van 22 en 23 oktober gehouden zullen worden. Na inschrijving kan je deelnemen aan de wedstrijden, die in de regio georganiseerd worden. Het is nog niet bekend hoe je je daarvoor moet aanmelden. Voorheen liep dat via de wedstrijdcoördinatoren van de verenigingen. Nu zou dat ook mogelijk moeten zijn via dezelfde link. Die keuze wordt op regioniveau gemaakt. Informatie hierover volgt zo snel mogelijk. De eerste stap is nu om je aan te melden voor de competitie.

Als je vragen hebt kan je die stellen door een mail te sturen naar wedstrijden@abctaxus.nl.

Groeten,
Jaap Glastra, wedstrijdcoordinator

Terug Naar Taxus een mooi succes

Daarnaast een stukje over de foto’s van de “Terug naar Taxus”:
Terug naar Taxus fotoalbum staat online! Met dank aan Harrie voor de mooie foto’s.

EK 3D in Frankrijk

Met twee medaille winnars en de grootste groep deelnemer van 1 vereniging zijn we enorm trost als club op de verrichtingen bij het EK 3D in Frankrijk afgelopen voorjaar. Willem en Kirsten hebben een mooi verslag geschreven van hun avonturen.