Nieuws

Nieuwsbrief december 2021

Van de voorzitter

Wat hebben we een bewogen jaar achter de rug! Het doet me denken aan de Japanse tekening uit de serie “37 vergezichten op berg Fuiji” waarbij je een klein bootje bijna ziet verdwijnen tussen enkele enorme golven, op de achtergrond zie je berg Fuji. Net als deze schippers kunnen we enkel meebewegen met de spreekwoordelijke golven op het water en er het beste van maken en wat is ons dat goed gelukt. Een groot compliment aan alle leden voor jullie veerkracht, steun en begrip.

Ik hoop van harte dat 2022 snel versoepelingen zal brengen zodat we elkaar weer kunnen zien en spreken op de club. Tot die tijd wil ik iedereen hele mooie dagen wensen, blijf gezond en laten we er een prachtig 2022 van maken samen. 

Met hartelijke en sportieve groet, namens het gehele bestuur,
Freek Verkade, voorzitter

Meedenkers gevraagd

Als bestuur willen we graag met een afvaardiging van onze leden in gesprek over het lidmaatschap van de Nederlandse Handboog Bond (NHB).

Het liefste stellen we een gespreksgroep samen die bestaat uit verschillende leeftijden en disciplines. De bedoeling is om met elkaar in gesprek te komen over de nut en noodzaak van het NHB lidmaatschap; het zal vooral de aard hebben van een rondetafelgesprek waarbij ideeën uitgewisseld worden om zo een gedragen verhaal te presenteren op de voorjaars ALV.

Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te praten hierover? Stuur dan een mailtje naar de voorzitter: voorzitter@abctaxus.nl

Wist je dat…

  • De contributie geïncasseerd wordt door Club Collect? Voor nieuwe leden goed om te weten dat zij dit doen namens ABC Taxus en ze bieden verschillende betaalmogelijkheden. Voor vragen hierover kun je terecht bij onze penningmeester Nick van Bakel (penningmeester@abctaxus.nl)
  • We nog steeds vrijwilligers kunnen gebruiken? wil je inzetten voor de club, dit hoeft niet veel of groot, stuur dan een vrijblijvend mailtje naar ons secretariaat: secretaris@abctaxus.nl.
  • We hopen om in 2022 weer leuke activiteiten te organiseren! heb je ideeën en/of wil je meehelpen stuur dan een mailtje naar activiteiten@abctaxus.nl