Nieuws

Corona update: openingstijden en avondklok

Beste leden,

Recent zijn de maatregelen rondom COVID weer verder aangescherpt. De al bestaande regels, waaronder binnen sporten op vertoon van QR code, blijven gehandhaafd. De meest impactvolle extra maatregel is de verplichte avondklok voor de amateurbinnensport: tussen 17:00u en 5:00u is onze club gesloten.

Een perfect scenario bestaat niet en over keuzes is altijd iets te zeggen, dat realiseren we ons als bestuur erg goed. Desalniettemin hebben we voor onderstaande trainingstijden gekozen. Tussen de jeugd- en vrije training zit een half uur ruimte om overlap tussen groepen te beperken. We hebben overwogen de jeugdtraining helemaal op te schorten maar we wilden de jeugd en volwassen leden niet onnodig mengen in deze tijd.

We vangen signalen op dat leden wel willen komen trainen maar er liever van af zien omdat ze het erg spannend vinden. Worden de regels wel goed nageleefd? vragen ze zich af… We willen iedereen oproepen om je juist wel goed aan de regels te houden en elkaar, letterlijk en figuurlijk, de ruimte te geven. Laten we elkaar vooral verwelkomen op de club en samen plezierig én veilig sporten mogelijk maken!

Weekdagen overdag:
Iedere club staat het vrij om op de “eigen” dag overdag gebruik te maken van ons pand. We gaan voor overdag geen sleutelrooster regelen. We vinden dit te belastend voor de sleutelhouders en het merendeel werkt ook nog gewoon.

Mochten er informele afspraken met elkaar worden gemaakt om met elkaar te komen trainen dan is dat prima. Zorg dat je niet alleen bent in het pand, dit in verband met (persoonlijke) veiligheid. Laat het pand ook netjes achter aub.

Weekend:

Zaterdag
9:30-11:30 uur basiscursus
12:00-14:00 uur verkorte jeugdtraining
14:30-17:00 uur vrije training

Zondag
9:00-12:00 uur training Scaramouche
13:00-17:00 uur vrije training


We rekenen op jullie begrip en medewerking voor deze tijdelijke aanpassingen.

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Freek Verkade
Voorzitter