We kunnen weer binnen schieten

December 19, 2019

Wij zijn blij om mee te delen dat de nieuwe vloer in onze schiethal af is! Vanaf zaterdag 21 december, 14.00 uur kan er weer binnen geschoten worden.
 
Met dank aan iedereen die heeft mee geholpen om dit zo snel en soepel te laten verlopen, maar in het bijzonder aan Eugene, Thijs, Rijk, Karl, Frans, Jaap, Nick, Maarten, Harrie, Richard, Alex, Robert, Ton, Lucas, Ben, Nico, Menno, Kirsten, Willem, Linde en de familie Sanders.

 

Nieuwe vloer, nieuwe regels

 

We zijn heel erg blij met de mooie nieuwe vloer en wij willen deze natuurlijk ook zo lang mogelijk zo houden. Daarom veranderen er enkele praktische zaken:

 • De kleine buitendeur tussen de schiethal en het buitenterrein blijft voortaan gesloten. Deze is enkel nog gebruikt waarvoor die bedoeld is: een nooduitgang.

 • Wil je van buiten naar binnen of andersom? Gebruik dan de dubbele deur in de kantine. Bij wijze van uitzondering mag je dan ook met schietmateriaal door de kantine (via de kortst mogelijke weg dus).

Het Huishoudelijk Reglement zal hier op worden aangepast.
Ook kan je je boog natuurlijk gewoon buiten opbouwen als je buiten gaat schieten..

 • De schiethal mag enkel nog worden betreden met “binnen sportschoenen”. Er worden geen andere eisen aan de schoenen gesteld, behalve dan dat je ze eerst grondig schoon gemaakt hebt (even over de deurmat halen is niet voldoende).

We raden aan om dan ook twee paar schoenen te gaan gebruiken: één paar voor binnen en één paar voor buiten.
Ook dit zal in het Huishoudelijk Reglement worden opgenomen.

 • Tot slot: na een training graag even meehelpen met opruimen. Samen gaat het sneller en is het gezelliger.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Please reload

aanbevolen berichten

Nieuwsbrief Juni & Juli 2020

June 27, 2020

1/10
Please reload

recente berichten

March 14, 2020

September 2, 2019

Please reload

archief