Samen de zomer in met de Zomerverschieting en barbecue


Zaterdag was een hele mooie dag in juni en een hele gezellige verschieting en barbecue op ABC Taxus. Onze activiteitencommissie heeft zich de afgelopen weken ingespannen om voor de leden een zeer ontspannen middag en avond te organiseren en dat is gelukt. Met dieren en een verhoogde staanplaats voor de 3D schutters en een 18, 30 en 50 meter afstand voor de targetschutters was er voor ieder wat wils. De uitslagen komen met de volgende nieuwsbrief wel weer voorbij.

Erg bedankt iedereen die aanwezig was. Nog erger bedankt iedereen die meehielp met het organiseren. Op naar de volgende verschieting*.

*De volgende verschieting is de Halloweenverschieting op donderdag 31 oktober. Let op de poster voor hoe en wat en schrijf je in. Heb je vragen of wil je meehelpen? Dat kan altijd: mail naar activiteiten@abctaxus.nl.

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15