Samen de zomer in met de Zomerverschieting en barbecue

June 30, 2019

 

Zaterdag was een hele mooie dag in juni en een hele gezellige verschieting en barbecue op ABC Taxus. Onze activiteitencommissie heeft zich de afgelopen weken ingespannen om voor de leden een zeer ontspannen middag en avond te organiseren en dat is gelukt. Met dieren en een verhoogde staanplaats voor de 3D schutters en een 18, 30 en 50 meter afstand voor de targetschutters was er voor ieder wat wils. De uitslagen komen met de volgende nieuwsbrief wel weer voorbij.

 

Erg bedankt iedereen die aanwezig was. Nog erger bedankt iedereen die meehielp met het organiseren. Op naar de volgende verschieting*.

 

*De volgende verschieting is de Halloweenverschieting op donderdag 31 oktober. Let op de poster voor hoe en wat en schrijf je in. Heb je vragen of wil je meehelpen? Dat kan altijd: mail naar activiteiten@abctaxus.nl

Please reload

aanbevolen berichten

Nieuwsbrief Juni & Juli 2020

June 27, 2020

1/10
Please reload

recente berichten

March 14, 2020

September 2, 2019

Please reload

archief