Mededelingen 5 november 2017


Afgelopen ALV

In de afgelopen ALV hebben we een aantal belangrijke zaken besproken.

De gemeente

Ten eerste de stand van zaken met de gemeente. Er is nog geen nieuwe overeenkomst ten aanzien van de accommodatie waarin we zitten. Het komende jaar gaan we daar verder over onderhandelen. Het blijft mogelijk (waarschijnlijk) dat het extra kosten met zich mee zal brengen in de toekomst. Daarnaast zal de relatie met de EJBA (de vereniging waarmee we het pand delen) veranderen. Dit zal betekenen dat ABC Taxus meer van de kosten op zich zal moeten nemen of een nieuwe of tweede partner zal moeten hebben om het pand te kunnen bekostigen.

Inzet leden

Tijdens de ALV is een plan gepresenteerd om de lasten van het draaiende te houden van Taxus beter te verdelen. We willen nieuwe leden beter bij de vereniging betrekken, duidelijkheid scheppen over verantwoordelijkheden en het normaler maken om een compliment te geven voor de inspanningen van onze leden. Voor meer informatie zie het plan, verkrijgbaar achter de bar of hier. Er volgt nog een e-mail met toelichting naar alle leden. Daarnaast worden er een aantal inschrijfformulieren opgehangen.

De planning van uitvoering. Als eerste zullen we een vergadering organiseren voor degenen die op dit moment verantwoordelijkheid dragen binnen Taxus, alle trainers, maar ook diegenen die commissies leiden of taken coördineren. Het doel hiervan is om problemen te inventariseren, een visie op te zetten, doelen te formuleren en een algemeen plan van aanpak op te zetten waar iedereen achter kan staan. Hierna worden er een aantal overleggen georganiseerd per portefeuille om per taak doelen te stellen die aan de visie bijdragen.

Vertrek bestuursleden

Met ingang van deze ALV is Anne Both gestopt met haar functie van penningmeester. We zullen haar zeker missen. Cas Zeldenrust zal deze functie overnemen. Met ingang van de voorjaarsALV zal ook Robin van Breukelen zijn functie als secretaris neerleggen. We houden daarmee vier bestuursleden over. Het is daarom heel belangrijk dat we zo snel mogelijk leden vinden die deze gaten vullen.

Clubshirts

Het was de bedoeling om tijdens de ALV de nieuwe kleding te presenteren. Helaas was de drukker nog niet in staat te leveren vanwege een feestdag in Duitsland. Dit komt daarom binnenkort. Zie de catalogus op de vereniging of de verkorte pdf-versie kijken hier. Het logo wordt gedrukt op de rug en schouder en als je wilt kun je je eigen naam onder het logo op je schouder laten zetten.

Er hangt een inschrijflijst voor wie geïnteresseerd is. Het plan is om één of meerdere passessies te organiseren waarna de eerste partij in bulk (met korting) gekocht kan worden. Daarna is het zolang de lijn bestaat op voorraad, maar ietsje duurder. Datum volgt nog. Aanspreekpunt is Helmy.

Schoonmaak

Komende zaterdag 11 november is de grote schoonmaak week. Zet het in je agenda. Je kunt je altijd alvast aanmelden via coordinator@abctaxus.nl (geen trema). Nu kun je je ook via de agendapagina aanmelden. Voor wie meehelpt zijn er achteraf bitterballen en drinken op rekening van de Taxus en voor wie wilt een ijsje.

Jaarkalender Taxus/EJBA in het kort

Wil je meer weten?

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15