Mededelingen 18 september 2017


Indoorcompetitie bij ABC Taxus

In het weekend van 30 september/ 1 oktober wordt op ABC Taxus de regionale NHB Indoorcompetitie gehouden. De beide dagen zal de competitie gehouden worden tussen 9.00 - 14.00 uur, waarbij het eerste uur inloop is.

Je kunt je aanmelden als deelnemer of vrijwilliger via wedstrijden@abctaxus.nl.

Ook hebben we een aanmeldingslink boven de agenda gezet.

De Halloweenverschieting komt er aan

Op zaterdagavond 4 november is de Halloweenverschieting. We hopen dat iedereen komt, hopelijk in een mooi kostuum. Er volgt nog een verdere aankondiging met meer informatie.

Handboogtraining examen 4 november

Op zaterdag 4 november zal in de middag een training gehouden worden voor NHB-cursisten die handboogtrainer willen worden. Dat betekent dat er in de middag niet geschoten kan worden en dat de jeugd- en basistraining op die dag niet doorgaan.

ALV & contributie

Op 31 oktober zal de algemene ledenvergadering van het najaar weer zijn. Er staan weer een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda:

  • contributieverhoging i.v.m. verandering contract gemeente/Sportbedrijf

  • introductie automatisch incasso

  • Penningmeester gezocht per januari

  • Voorzitterspositie staat nog steeds open.

  • Vrijwilligersbeleid wordt dwingender.

Er volgt nog een officiële uitnodiging.

We zoeken trainers

Ben je geïnteresseerd in meer te leren over boogschieten en lesgeven en vind je het leuk om andere leden te helpen beter te worden in het schieten. Meld je dan aan. Dit kan via wedstrijden@abctaxus.nl of door Shauni Achterstraat aan te spreken.

Clubshirts

Recentelijk hebben we gesproken met een leverancier van sport- en bedrijfskleding over nieuwe clubkleding. Om te zien waar we op zijn uitgekomen kun je de catalogus inkijken die op de vereniging ligt of in de verkorte pdf-versie kijken hier. Het logo wordt gedrukt op de rug en schouder en als je wilt kun je je eigen naam onder het logo op je schouder laten zetten.

Er hangt een inschrijflijst voor wie geïnteresseerd is in een nieuw shirt. Het plan is om één of meerdere passessies te organiseren waarna de eerste partij in bulk (met korting) gekocht kan worden. Daarna is het zolang de lijn bestaat op voorraad, maar ietsje duurder. Mogelijk is er een proefshirt beschikbaar bij de volgende ALV.

Sportbedrijf

We zijn in overleg met de EJBA, de gemeente Arnhem, het Sportbedrijf en andere sportverenigingen op de Bakenhof om duidelijk te krijgen wat er gaat veranderen nu het Sportbedrijf is verzelfstandigd en de overeenkomst over de accommodatie gewijzigd moet worden. Het is waarschijnlijk dat de kosten voor leden hierdoor zullen stijgen. We kijken naar manieren om hiermee om te gaan en we zullen hier dieper op ingaan bij de komende algemene ledenvergadering (ALV) in november.

Schoonmaak

Bedankt aan iedereen die zaterdag 9 september meegeholpen hebben met de schoonmaak. Taxus is niets zonder actieve leden zoals jullie.

De volgende schoonmaak is op zaterdag 11 november. Zet het in je agenda. Je kunt je altijd alvast aanmelden via coordinator@abctaxus.nl (geen trema). Een week van tevoren zal er een herinnering komen met een bijbehorende facebookevent. Voor wie meehelpt zijn er achteraf bitterballen en drinken op rekening van de Taxus en voor wie wilt een ijsje.

Jaarkalender Taxus/EJBA in het kort

Wil je meer weten?

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15