Mededelingen 18 augustus 2017


Laatste kans betalen Safari Zomerspelen

Op 26 augustus is het zo ver. Als je nog niet hebt betaald doe dat dan snel. 20 augustus is de deadline. Als je je voor de vereniging hebt ingezet dan kan je tot 22 augustus vrijstelling van betaling vragen. Zie de mededeling hierover.

Voor de barbecue vragen we een eigen bijdrage van €7,50. Maak dit over voor 20 augustus op het rekeningnummer van ABC Taxus: NL77 SNSB 0939 2576 29 te Arnhem o.v.v. Safari Zomerspelen + naam. (Drinken gaat op kaart)

Klik voor de poster hier.

Voor vragen mail: activiteiten@abctaxus.nl

We zoeken trainers.

Ben je geïnteresseerd in meer te leren over boogschieten en lesgeven en vind je het leuk om andere leden te helpen beter te worden in het schieten. Meld je dan aan. Dit kan via wedstrijden@abctaxus.nl of door Shauni Achterstraat aan te spreken.

We waren in het nieuws

De Gelderlander schreef over ABC Taxus en de populariteit van het boogschieten een stuk. Zie hier voor het artikel. Houd ook RTL in de gaten. Mogelijk komt er vandaag of morgen een kort item langs.

Clubshirts

Recentelijk hebben we gesproken met een leverancier van sport- en bedrijfskleding over nieuwe clubkleding. Om te zien waar we op zijn uitgekomen kun je de catalogus inkijken die op de vereniging ligt of in de verkorte pdf-versie kijken hier. Het logo wordt gedrukt op de rug en schouder en als je wilt kun je je eigen naam onder het logo op je schouder laten zetten.

Binnenkort komt er een inschrijflijst voor wie geïnteresseerd is in een nieuw shirt. Het plan is om één of meerdere passessies te organiseren waarna de eerste partij in bulk (met korting) gekocht kan worden. Daarna is het zolang de lijn bestaat op voorraad, maar ietsje duurder.

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is op een paar punten gewijzigd.

  1. Het was al geruime tijd een norm, maar nu is het officieel: je mag je pijlen niet mee de kantine in nemen (8.7).

  2. De regel is toegevoegd dat je je boog alleen op daarvoor aangewezen plekken mag opbouwen (8.6).

  3. Als laatste is de regel toegevoegd dat schutters die bij andere verenigingen contributie betalen en bij ABC Taxus vaak schieten in samenspraak met het bestuur een regeling kunnen treffen over de contributie. Het bestuur zal in deze gevallen een afspraak maken met de andere vereniging over de te betalen contributie aan ABC Taxus en de andere vereniging in kwestie (4.10).

Over alcohol waren vragen ontstaan. Het is geen wijziging, maar artikel 7.10 stelt duidelijk dat voor of tijdens het schieten geen alcohol gedronken mag worden. Wel erna.

Sportbedrijf

We zijn in overleg met de EJBA, de gemeente Arnhem, het Sportbedrijf en andere sportverenigingen op de Bakenhof om duidelijk te krijgen wat er gaat veranderen nu het Sportbedrijf is verzelfstandigd en de overeenkomst over de accommodatie gewijzigd moet worden. Het is waarschijnlijk dat de kosten voor leden hierdoor zullen stijgen. We kijken naar manieren om hiermee om te gaan en we zullen hier dieper op ingaan bij de komende algemene ledenvergadering (ALV) in november.

Schoonmaak

De volgende schoonmaak is op 9 september. Zet het in je agenda. Je kunt je altijd al aanmelden via coordinator@abctaxus.nl (geen trema).

Jaarkalender Taxus/EJBA in het kort

Kalenders/agenda's

  • Voor de algemene ABC Taxus kalender klik hier.

  • Voor het vrijwilligersrooster ABC Taxus klik hier.

  • Voor instructie voor het invoegen van de ABC Taxus kalenders in je eigen Google agenda klik hier.

Wil je meer weten?

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15