Actieve vrijwilligers, meld je aan voor gratis deelname aan de barbecue.

Beste schutters,

"De vereniging dat ben jij!" Het is niet alleen maar een slogan, actieve leden maken ABC Taxus tot wat het is. Aan actieve vrijwilligers zoals jij bieden we nu een bedankje: je hoeft de €7,50 voor de barbecue niet te betalen.

Heb jij in het afgelopen jaar meerdere keren meegeholpen met de schoonmaak, bardiensten, commissies, wedstrijden, trainingen, onderhoud, demonstraties, het bestuur of andere zaken die deze vereniging zo mooi maken? Laat het ons weten. Stuur de activiteitencommissie een mail op activiteiten@abctaxus.nl. Vermeld wie je bent en wat je hebt gedaan.

Onze excuses voor de late berichtgeving. Heb je al betaald, maar wel recht op gratis deelname? Stuur toch een mail. We storten het geld naar je terug.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Handel snel. Stuur uiterlijk op 22 augustus je mail naar de activiteitencommissie (Nogmaals: activiteiten@abctaxus.nl).

Bedankt!

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15