Paasverschieting (kort verslag)


De Paasverschieting was erg geslaagd, zeker omdat het zonnetje voor ons kwam schijnen. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij zelf! We willen graag alle mensen bedanken die geholpen hebben met de opbouw, tijdens de verschieting en met opruimen, jullie inzet wordt ontzettend gewaardeerd!

De ActiviteitenCommissie

"Ik vind dat ook deze keer weer de (feestdag)verschieting goed was geregeld. Het ontbijt was goed georganiseerd, er was veel verschillende keuze in eten. Ook de doelen waren deze keer weer creatief bedacht, maar het klapdoel met de LARP-pijlen was toch wel het origineelste. De verschietingen zijn echte aanraders om aan mee te doen, zowel serieus als voor de fun."

Jeb Heinst

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15