Paasverschieting (kort verslag)

May 5, 2017

 

 

De Paasverschieting was erg geslaagd, zeker omdat het zonnetje voor ons kwam schijnen. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij zelf! We willen graag alle mensen bedanken die geholpen hebben met de opbouw, tijdens de verschieting en met opruimen, jullie inzet wordt ontzettend gewaardeerd!

 

De ActiviteitenCommissie

 

"Ik vind dat ook deze keer weer de (feestdag)verschieting goed was geregeld. Het ontbijt was goed georganiseerd, er was veel verschillende keuze in eten. Ook de doelen waren deze keer weer creatief bedacht, maar het klapdoel met de LARP-pijlen was toch wel het origineelste. De verschietingen zijn echte aanraders om aan mee te doen, zowel serieus als voor de fun."

 

Jeb Heinst

Please reload

aanbevolen berichten

Nieuwsbrief Juni & Juli 2020

June 27, 2020

1/10
Please reload

recente berichten

March 14, 2020

September 2, 2019

Please reload

archief