Taxus Outdoor Cup 10/11 juni

Op zaterdag 10 & zondag 11 juni organiseren we op ABC Taxus een Olympische ronde waar iedereen aan mee kan doen. Hoe werkt het? Je mag zelf kiezen op welke dag of dagen je mee wil doen. Op zaterdag is de afstand 30 meter en op zondag 70 meter, daag jezelf uit! Op beide dagen schieten we twee keer 36 pijlen, daarna gaan de beste schutters door naar de finalerondes. We beginnen om 10.00 uur met 2 series proefpijlen, je kan vanaf 09.00 uur je boog opbouwen. Wie kan er meedoen? Iedereen natuurlijk! Hoe meer mensen er mee doen des te meer categorieën er zullen zijn, zodat er voor veel mensen wat te winnen valt. Aanmelden Meld je aan door een mail te sturen naar: wedstrijden@abctaxus.nl en vermeld: naam, dag(en), bondsnummer, junior/senior en met wat voor soort boog je mee zal doen. Wij hopen dat zo veel mogelijk mensen mee zullen doen!

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15