Clubcompetitie ABC Taxus


Vanaf 29 november 2016 tot en met voorjaar 2017 zal het clubkampioenschap gehouden worden!

Hoe werkt het?

Iedere dinsdagavond om 20.00 uur zullen we beginnen met 2 maal 3 proefpijlen, daarna 30 tellende pijlen. Na de wedstrijd lever je het scorebriefje in bij Egbert Sportel of Robin van Breukelen. Wie aan het eind van de periode het hoogste gemiddelde van de beste 6 wedstrijden heeft, wordt de nieuwe clubkampioen.

Wie kan er meedoen en welke klassen zijn er?

Iedereen kan natuurlijk meedoen. Welke klassen / onderverdelingen we hanteren is afhankelijk van het aantal mensen dat meedoet en de discipline die geschoten wordt. Welke onderverdeling precies gehanteerd wordt zal bekend worden bij de prijsuitreiking.

Waar kan ik me opgeven?

Je hoeft je niet op te geven! Als je er bent op dinsdagavond dan kun je meedoen. Wanneer is de prijsuitreiking? Tijdens de algemene ledenvergadering in het voorjaar van 2017 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Wat als ik niet mee wil doen?

Je hoeft natuurlijk niet mee te doen, maar we hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen meedoen. Je bent van harte welkom om tijdens de wedstrijd gewoon te trainen, maar dan wel in het tempo van de wedstrijd. Hopelijk tot ziens tijdens de wedstrijd!

Egbert Sportel en Robin van Breukelen

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15