Veldindeling en bbq


Hartstikke leuke dag op Taxus gehad! In de ledenvergadering is een nieuwe veldindelingen besproken, schutters uit verschillende disciplines hebben samen een nieuwe indeling bedacht, Bas heeft een mooi bord met uitleg ontworpen en vandaag is de nieuwe indeling door een hele hoop vrijwilligers op zijn plek gezet. Daarnaast is onder kundige leiding van Thijs de aanhangwagen gerepareerd, heeft Helmy een inventieve wedstrijd bedacht en geleid en heeft Alex de sterren van de hemel gekokkereld voor de BBQ. Ondertussen gaven Robin en Laura ook nog een workshop; wat een drukte. Ik ben hartstikke trots op jullie allemaal, heel veel dank ook aan degenen die ik niet persoonlijk genoemd heb.

aanbevolen berichten
recente berichten
archief

ons adres

Sportpark Bakenhof, 

Huissensestraat 287 
6833 JK Arnhem (ZUID)

telefoon

026 321 61 15