Veldindeling en bbq

July 6, 2016

 

 

Hartstikke leuke dag op Taxus gehad! In de ledenvergadering is een nieuwe veldindelingen besproken, schutters uit verschillende disciplines hebben samen een nieuwe indeling bedacht, Bas heeft een mooi bord met uitleg ontworpen en vandaag is de nieuwe indeling door een hele hoop vrijwilligers op zijn plek gezet. Daarnaast is onder kundige leiding van Thijs de aanhangwagen gerepareerd, heeft Helmy een inventieve wedstrijd bedacht en geleid en heeft Alex de sterren van de hemel gekokkereld voor de BBQ. Ondertussen gaven Robin en Laura ook nog een workshop; wat een drukte. Ik ben hartstikke trots op jullie allemaal, heel veel dank ook aan degenen die ik niet persoonlijk genoemd heb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

aanbevolen berichten

Nieuwsbrief Juni & Juli 2020

June 27, 2020

1/10
Please reload

recente berichten

March 14, 2020